امروز: شنبه، 29 دی 1397

پیک دانش

(مجله اینترنتی پیک دانش )عام المنفعه

06/19 1395

فلفل دلمه ای های رنگارنگ

فلفل دلمه ای از جمله سبزیجاتی است که در رنگ ها و طعم های مختلف وجود دارد .

نکته مهم در این است که هر کدام از رنگ های مختلف گویای خاصیت متفاوتی است و در این بین فلفل های دلمه ای خاصیت های مشترکی نیز دارند .

 
فلفل دلمه ای قرمز :

لیکوپن موجود در فلفل دلمه ای قرمز علت قرمز بودن این فلفل است که آنتی اکسیدان بسیار قوی است . فلفل دلمه ای سبز وقتی خیلی رسیده شود قرمز می شود . بیش ترین مقدار ویتامین C است . به دلیل داشتن کلسیم , آهن , منیزیم , فسفر در استحکام  و تامین استخوانها بسیار مفید است و …
فلفل دلمه ای سبز :

کلروفیل فراوان این فلفل سبب سبز شدن رنگ آن است . منیزیم موجود در این فلفل سبب کاهش فشار خون می شود و در بهبود حافظه و یادگیری تاثیر بسیاری دارد . به دلیل داشتن ویتامین E سبب بهبود سیستم ایمنی بدن می شود و …
فلفل دلمه ای زرد :

لوتئین موجود در این فلفل سبب زرد شدن رنگ این فلفل است . منبع مناسبی برای ویتامین C است . در سلامت دندان ها و استخوانها بسیار مفید است و …
فلفل دلمه ای نارنجی :

بتاکاروتن علت نارنجی بودن رنگ این نوع فلفل دلمه ای است . سبب تقویت حس بینایی می شود . در بهبود سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است . بتاکاروتن ضد سرطان و در برابر بیماریهای قلبی محافظت می کند .

 

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
  • winkwinkedsmileam
    belayfeelfellowlaughing
    lollovenorecourse
    requestsadtonguewassat
    cryingwhatbullyangry
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود